tisdag 30 december 2008

Förköpen är slut!

Jaha gott folk, nu är alla förköp inför nyårsfesten slutsålda, gästlistorna är knökfulla och vi på L&R är redo att leverera årets fest!

Har du nu alltså inte någon biljett är de helt slut, vi har inte ens några kvar själva. Bli inte ledsen för det, självklart går det bra att betala i dörren. Då är det kontanter som gäller (100 kr inträde) och kom för bövelen i tid, vi räknar med fullt hus!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Sorry, men det var ovanligt tråkigt.
Tråkig musik,knuffande människor (kan inte ni råför iofs) oinspirerande bartenders som låter sina vänner gå före i kön osv.
Annars var det ok,bra jobbat.
Shape up!

Anonym sa...

måste hålla med, blev rätt besviken.
sen hade ni otroligt otrevliga flickor i kassan, bara pga dom känner jag för att aldrig mer komma tillbaka.
skärpning!

Joachim sa...

Hej hej. Tråkigt att ni blivit besvikna. Vad gäller musiken kan man som bekant inte alltid vara alla till lags, själv är jag som spelade mycket nöjd, vi har aldrig fått så mycket positiv feedback och hade fullt dansgolv i fyra timmar. Ge gärna förslag på vad du skulle vilja höra nästa gång däremot, så kanske vi kan mötas halvvägs.

Bartenders som låter vänner gå före har vi däremot helt missat och det är självklart inte okej, vi beklagar det.

Tjejerna i kassan är samma som alltid och är nästan aldrig otrevliga om de inte har skäl till det. Svårt att säga varför i just det här fallet dock.

Anonym sa...

Hur barfolket och gästerna beter sig har väl inget med klubben att göra? Jag hade en grym kväll!! Dansade mig svettig. Bra jobbat i DJbåset. Gott nytt år!

Anonym sa...

tjejerna i kassan såg obrydda ut och betedde sig även så, både mot mina vänner och mot folk jag inte känner. jävligt onödigt och gör att man blir opepp speciellt eftersom dom inte hade någon anledning till det (jag och mina vänner var inte ens berusade). jag är själv med i en klubb, dock i södra sverige, och jag vet hur mycket ett mottagande är värt och hur dom som arrangerar beter sig. och om det nu är samma tjejer som sitter i kassan hela tiden ser jag ingen idé att komma tillbaka till luleå och festa hos er, jag känner inte för att lägga ut 100 kr på att bli bemött dåligt och otrevligt och ha känslan av att dom ser ned på en. jag var är heller ensam om det. annars var det väl en helt okej kväll.

Anonym sa...

menade: jag var inte heller ensam om det

Anonym sa...

Men oj! Jag satt ju i kassan stundtals och fick skärpa mig för jag tjattrade med gästerna för länge och höll på så kön blev för lång. Haha. Måste ha varit det faktum att den karga kylan gav oss förkylningar from hell och att vi inte fick vara med på festen. Vi är sjutk grymma. Jag lovar :)
Förlåt om ni känner er dålgit bemötta. SÅ FÅR DET JU INTE VARA! Blä.

Stor high5

Martina, Love&Rockets och kassaflicka.

Anonym sa...

till martina: jag vet inte om det var du som satt i kassan när jag var där, men det var kring kvart i 11 tiden och dom som satt då pratade inget alls utan var stumma, nästintill, så jag antar att det var inte du jag mötte, men men, ska inte klaga nå mer:) ha det bra och lycka till med klubben i fortsättningen, den behövs trots allt..