tisdag 1 april 2008

Egentligen finns det bara tre typer av människor


När det vankas framtid är det liksom upplagt för att vara morgonsoffemysig och citera skäggiga gubbar. Framtiden kan för somliga leda till den svenska helylleneurosen ångest. Man får dubier om vem man egentligen är och vem man vill vara. Hur ska jag klä mig? Hur ska jag dansa? Vem kommer vara där? Vem är jag? Tyvärr så kunde inte ens Descartes svara på alla de där frågorna. Bättre då att ta på sig robotdräkten, öva på dansstegen och tillsammans med allt gott folk i stan vara med på en jävla fest på Luleås egna rymdskepp färjan. På fredag levererar Love and Rockets alla svaren!


När det kommer till framtiden finns det egentligen tre typer av människor.

1. De som låter framtiden och love and rockets bara hända, utan att närvara.


2. De som aldrig närvarar och som i efterhand undrar vad fan som egentligen hände.

3. Och de som närvarar och som får det att hända.


Love and Rockets framtidsfest är till för minimalistiska dystopiker och färgglada optimister. Love and Rockets måste liksom framtiden upplevas själv.

Lever du fortfarande i ovisshet inför fredagen så kan du alltid låta dig inspireras av japanerna. Bara det faktum att de lever åtta timmar före oss innebär det att de är mer avancerade än vi. När klubben startar har de redan vart där. De vet helt enkelt allt om framtiden. Hur man anländer snyggt och imponerande till en framtidsfest, till exempel.


Dont be a robot chicken!



Framtiden är vår! Puss!

1 kommentar:

w sa...

dom säger att framtiden typ kommer vara mer futuristisk än vad man trodde från början