torsdag 28 februari 2008

Istället för musik: Förvirring

Det har börjat ryktas på sina håll att Love & Rockets är en houseklubb, och vi glädjer förmodligen fler än vi sårar djupt när vi säger att inget kunde vara mer fel. (Eller okej, det hade kunnat vara sjukt mycket mer fel än så, men ni fattar... . ... ...Alltså, det hade kunnat ryktas att vi var en bastuklubb, det hade varit helt galet fel, tex. Eller en fotbollsklubb, liksom. Fel fel fel.)

I alla fall, vi kommer köra en blandning av skamlösa hits och lättillgänglig dansmusik. Det kommer vara glad jävla musik som är lätt att tycka om. Ingen sur pretto-dj med armarna i kors som spelar bortglömd blipblop från 70-talet. Vi bangar inte på att ta in en svingrym hiphop-dj från Stockholm eller en skitfull sambafanatiker från Portugal, bara det känns som att det blir en jävla fest. Vi lovar att hiphopskallen kommer trivas lika bra som studentpopparen och electrobrillot.

Invigningskvällen i ära kommer vi ha fyra djs med helt olika smak som kommer slåss med kniv om vem som är bäst. Glöm insnöade genre-klubbar och älska festen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Give HOUSE!! :)

Anonym sa...

give EVERYTHING man kan dansa till!